Eneco eMobility exclusieve sponsor van de eVan Xperience

De eVan Xperience die TRANSPORTMEDIA op 25 oktober in Londerzeel organiseert, zal kunnen rekenen op de steun van de voorkeurpartner Eneco eMobility. De leverancier van oplaadinfrastructuur en -diensten brengt al zijn expertise op het vlak van opladen van batterijen en elektrische infrastructuren mee.

Eneco eMobility wordt dus de exclusieve partner van ons evenement voor fleetmanagers met interesse voor elektrische lichte bedrijfsvoertuigen. Het zal diverse workshops houden over de verschillende laadmethodes van elektrische voertuigen en over de behoefte aan infrastructuur die dit meebrengt voor bedrijven die laadpalen in hun eigen tankstations willen opstellen. Die uitleg zal idealiter een aanvulling zijn op de testsessies. Zeven merken met elektrische voertuigen hebben hun aanwezigheid hiervoor al bevestigd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo