Renault Trucks en Iveco winnen de Grand Prix van België

De titel is er natuurlijk met de haren bijgetrokken, maar wie vorig weekend in Francorchamps even in de paddock van de Grand Prix Formule 1 van België rondkeek, kon zien welke trucks door de verschillende teams worden gebruikt. Renault Trucks en Iveco liggen duidelijk het best in de markt, met elk drie teams (Renault, Red Bull en Toro Rosso voor Renault Trucks , Ferrari, Alfa-Romeo en Haas voor Iveco, maar helaas zonder nieuwe S-Way). Zij worden op de voet gevolgd door Mercedes-Benz (AMG Mercedes en Williams), terwijl Volvo (McLaren) en MAN (Racing Point) onze klassementje afsluiten.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo