TDL Group verhoogt efficientie cross-docking

TDL Group, met hoofdzetel in Houthalen, is onlangs succesvol live gegaan met de cross-dock module van Elevate-IT’s oplossing, BVBVK Dynamics.

Voor haar cross-dock werkzaamheden wilde TDL Group niet teveel afhankelijk zijn van maatwerk. Dus besloot het familiebedrijf hiervoor in zee te gaan met de standaardoplossing van Elevate-IT. Ten eerste zorgt TDL Group door de scanoplossing dat handelingen in het magazijn direct in het WMS geregistreerd worden. Hiermee boekt TDL Group een efficiëntieslag én verhoogt zij de informatievoorziening richting haar klanten. Namelijk, door EDI-koppelingen zijn medewerkers altijd op de hoogte van waar de goederen zijn, waar ze zijn geweest en wat ermee is gebeurd.

Michelle Geurts van TDL Group getuigt: “Het gebruik van RF-scanners helpt ons overzicht te bewaren in ons cross-dock proces en de EDI Connector van Elevate-IT draagt bij aan de kwaliteit van onze klantcommunicatie. Sinds de livegang kunnen wij met zekerheid zeggen wat er met een pallet is gebeurd, wat ook prettig is voor onze klanten. Door de koppeling met ons TMS weten wij ook precies wanneer een pallet is afgeleverd of op in welke wagen een pallet staat. Wat betreft de implementatie wisten wij door de pragmatische aanpak vooraf aan het project precies wat wij konden verwachten en hierdoor is deze soepel verlopen.”lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo