TMH Belgium ziet zijn inspanningen voor duurzaamheid beloond

Toyota Material Handling Belgium mocht van het platform Ecovadis een ‘Gold’-certificaat in ontvangst nemen. Hiermee wordt TMH Belgium beloond voor zijn initiatieven op het vlak van duurzame ontwikkeling.

“We hebben onlangs onze nieuwe kantoren en werkplaats in Willebroek in gebruik genomen,” vertelt de Managing Director, Hugues Van Espen. “In de kantoren wordt 100% hernieuwbare energie gebruikt en bij zowel de installaties als het sanitair wordt regenwater ingezet. Onze CO2-intensiteit (die wordt gemeten volgens het aantal kilogram CO2 dat wordt uitgestoten om een euro zakencijfer te genereren) is met 20% gedaald ten opzichte van 2018 en we zijn van plan dat resultaat nog te verbeteren. Onze doelstellingen zijn al ambitieus, maar we willen toch nog een tandje bijsteken. Los van het feit dat we het Gold-niveau hebben behaald, blijft er nog een verbeteringsmarge en hier willen we absoluut naar handelen!”

Lees alles over Toyota Material Handling Belgium NV

video

Distrilog, ODTH en Toyota Material Handling vormen de Logistics Hotspot Willebroek – Logistics.TV 29

Dit is de ‘gouden driehoek’ van België, de logistieke hotspot Willebroek. De ligging van de Antwerpse gemeente midden in het dichtbevolkte Vlaanderen, tussen de grootsteden Brussel, Antwerpen en Gent maakt de zone uitzonderlijk geschikt voor de distributie van consumptiegoederen in ons land. Samen met buurgemeenten Boom en Puurs scoort het bijzonder goed in het aantrekken […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo