Transporteur gevaarlijke goederen kiest iTOS software

Door de nood aan een pakket voor het beheer van gevaarlijke goederen (Seveso, Vlarem…) bij het bedrijf ‘Frans Hendrickx en Zonen’, implementeerden zij de Order2Cash tool ‘iTOS’, een specifieke oplossing van iOnLogistics.

Frans Hendrickx en Zonen beschikt over een vloot voor grootvolumetransporten en voor transport onder geleide temperatuur. Hun verwarmde magazijnen beslaan een totale oppervlakte van 140 000 m². Zij bieden de klanten een wijde keuze aan logistieke support en verzorgen de afhandeling van douaneformaliteiten voor goederen die de EU via hun depot binnenkomen of verlaten. Sinds vorig jaar beschikken zij over een uitgebreide milieuvergunning. Bijgevolg kunnen zij gevarengoed opslaan met hogedrempelinrichting als Seveso-status.

Het bekende transportbedrijf kiest voor die complexe activiteiten voor de Order2Cash tool van iTOS software. Die software wordt er gebruikt van order intake tot en met facturatie. “Het grote voordeel van Order2Cash is de grote efficiëntieverhoging bij de operationele activiteiten”, zegt Guy Van der Veken van iOnLogistics dat de software ontwikkelt en aanbiedt. “Wij zijn heel trots op de keuze van Frans Hendrickx en Zonen voor ons product. Iedereen weet dat een grote spelers zoals dit bedrijf alleen voor kwaliteit gaat. Hun keuze voor ons zet ons product nog sterker op de logistieke kaart.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo