TVH op Matexpo: logistieke accessoires en hoogwerkers in de kijker

De groep TVH is sterk vertegenwoordigd op Matexpo. Het stelt er een deel van zijn gamma logistieke accessoires (TVH Parts) voor en enkele nieuwigheden bij de machines voor goederenbehandeling zoals heftrucks, stapelaars, hoogwerkers, enz. (TVH Equipment).

TVH Parts verkoopt alle types onderdelen voor industriële machines. Daarbij vinden we logistieke accessoires van CAM (vorkpositioneerders, klemmen, roterende koppen, bigbaglifters, enz.) die voor logistieke machines zijn bestemd. TVH profiteert van Matexpo om de aandacht op die precieze activiteit te vestigen. Die activiteit wordt verder ontwikkeld en het bedrijf heeft zelfs een verantwoordelijke – Sven Vanoverschelde – aangesteld die specifiek met die sector is belast. We merken ook op dat TVH Parts in Italië een eigen fabriek heeft voor dit type accessoires en dat het bedrijf in Waregem een erg grote voorraad met onderdelen heeft. Op die manier kan het snel op alle behoeften inspelen.

Bij TVH Equipment betreffen de voorgestelde nieuwigheden voornamelijk de hoogwerkers. Het bedrijf stelt in avant-première een thermische hoogwerker JLG HC3 (High Capacity) voor die lasten van 340 tot 450 kg tot op een werkhoogte van 16 m kan tillen. Er is nog meer nieuws: de hybride gearticuleerde hoogwerker JLG EC450AJ (elektrische/thermisch) met een werkhoogte van 15,77 m voor een lading van 250 kg. Tot slot brengt TVH Equipment ook de elektrische hoogwerker met schaarlift JLG 2632 naar het salon mee. Werkhoogte: 9,77 m voor een lading van 230 kg. Die hoogwerker bestaat ook in de versies 1532R en 1932R.

Daarnaast heeft TVH voor zijn klanten een gebruiksvriendelijk platform voor onlinehandel. Het bestaat al bijna twintig jaar, TVH was toen bij de eersten die de service aanbood.

Bij de groep TVH werken meer dan 6700 mensen, waarvan ruim 4300 voor TVH Parts. Het draait een omzet van 1,7 miljard euro. (Op de foto: Sven Vanoverschelde (links) en Philipe Viaene, beide External Sales Advisor.)

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo