Volvo Trucks: nieuwe editie Vista-wedstrijd van start

Op 30 september gaat de nieuwe editie van Vista, de ‘Wereldkampioenschappen voor Volvo-werkplaatsen’, van start.
De Belgische ploeg eindigde tweede in de twee vorige edities.

Dit jaar zullen naar verwachting 5000 teams en 20.000 technici van het wereldwijde dealernetwerk van Volvo Trucks en Volvo Buses deelnemen. Tijdens de recentste wedstrijd in 2017-2018 kwalificeerden in totaal 240 teams zich voor de halve finales, die gehouden werden in Göteborg. De top 40-teams namen het in juni 2018 tegen elkaar op tijdens het Vista finale in Curitiba, Brazilië. Derma Trucks won er de tweede prijs, net zoals Automobilia Zarren in 2016.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo