De 2de editie van de Demo Days 2020 komt eraan

Nadat de 38ste editie van Matexpo bijna 40.000 personen trok, laten de organisatoren nu al weten dat er ook een tweede editie komt van de Demo Days powered by Matexpo, waarvan TRANSPORTMEDIA trouwens partner is.

Die tweede editie zal plaatsvinden op 5 en 6 september 2020, op de locatie van de Terril van Saint-Antoine à Boussu (Henegouwen). Het evenement is bedoeld voor operatoren, machinedrijvers, werkplaatsverantwoordelijken, inkopers en technische directeurs. Er zullen graafmachines te bewonderen zijn, vrachtwagens, kiepbakken, breekmachines, accessoires en andere technologieën voor graafmachines. De organisatoren verwachten een vijftigtal exposanten en gaan uit van zo’n 5.000 bezoekers.

Lees alles over Matexpo

Matexpo

video

BOUW.TV 15: Herbekijk de volledige uitzending (Matexpo special)

Philippe Quatennens gaat met zijn Isuzu’s D-Max Life en D-Max Urban op zoek naar interessante exposanten van Matexpo. Wie komt er allemaal aan bod? Een teaser van het nieuwe gamma bouwtrucks van Scania. Volkswagen stelt zijn nieuwe bouwgamma voor. We gaan op bezoek bij Devako Machinery en hun klant Furnibo. Ook gaan we op visite […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo