De deeleconomie, een kans voor de transporteurs?

Tijdens het Transport & Logistics-salon in Antwerpen organiseren het VIL en Suivo een hoogstaand debat tussen vier CEO’s van Belgische transportbedrijven. Het thema is de deeleconomie. Het debat vindt plaats in het kader van het Cambion-project dat door het VIL en met de technologische steun van Suivo is opgezet. Transportmedia is de mediapartner van dit evenement.

De vier deelnemende bedrijven zijn Gilbert De Clercq (Filip De Clercq), Remitrans (Frank Coppens), Snel Logistic Solutions (Gert Snel) en Eutraco (Serge Gregoir). Ook Liesbeth Geysels (VIL) en Lode Verkinderen (TLV) zullen bij het debat aanwezig zijn. Het vindt plaats op de Suivo-stand (4.114), op dinsdag 15 oktober om 15 uur.

Klik hier voor meer informatie

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo