DKV Euro Service heet u allen welkom op Transport & Logistics

Van 15 tot 17 oktober is DKV Euro Service aanwezig op het grootste evenement voor de transport en logistieke sector in onze regio: Transport & Logistics in Antwerpen. Het DKV team heet u van harte welkom op stand 2.026 waar toekomstklare oplossingen rond eMobilityEETS en Refunds worden gepresenteerd. Daarnaast is het mogelijk om verder kennis te maken met het ruime productportfolio en het uitgebreide DKV netwerk.

Op vlak van eMobility heeft DKV onlangs een belangrijke stap voorwaarts gezet op gebied van een publiek toegankelijke infrastructuur voor elektrisch laden in de Scandinavische landen en het VK. Charge4Europe, waar DKV voor 50 procent deel uitmaakt, heeft daartoe een belangrijke intentieverklaring ondertekend. Christopher Schäckermann, Managing Director Charge4Europe, zei hierover het volgende: “Algemene toegang tot oplaadpunten door heel Europa onafhankelijk van exploitant is een sleutelfactor op weg naar succes voor Europese e-mobility.”Het is de missie van Charge4Europe om nog meer all-in oplossingen aan te bieden aan exploitanten van elektrische bedrijfswagenparken door heel Europa.

Wat EETS betreft, kunt u er de DKV BOX EUROPE ontdekken en de vele voordelen die ermee gepaard gaan. Zoals we van DKV gewend zijn, ligt ook bij de box de focus op klantgerichtheid en innovatieve diensten met toegevoegde waarden. Deze betrouwbare en sectorgerichte oplossing voor het efficiënt afrekenen van tol in heel Europa beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus 100% EETS compliant. Dankzij de state-of-the-art tolboxtechnologie zullen nieuwe landen simpelweg ‘over the air’ kunnen worden geactiveerd. Hans Cousserier, Sales Team Leader bij DKV Euro Service Benelux: “De box komt met slechts één contract, één gelijkvormige afrekening en talrijke plannings- en analysemogelijkheden. In de nabije toekomst zullen klanten in heel Europa dankzij de DKV BOX EUROPE efficiënt tol kunnen afrekenen, daar gaan we voor.” Nieuw is de samenwerking met het Kinderkankerfonds. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV 1 euro voor elke geleverde box.

Op vlak van Refunds, toont DKV de mogelijkheden om de complete afwikkeling van de terugbetaling van verrichte btw-betalingen af te handelen. Michel van Doorn, Refund Specialist, licht toe: “Het terugvorderen van btw en accijnzen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering die de liquiditeit positief kan beïnvloeden maar het is ook een specialistisch en tijdrovend proces. Bij DKV nemen we dit graag voor onze rekening zodat de klanten zich kunnen focussen op hun core business.” 

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo