DKV Mobility Services neemt twee Nederlandse firma’s over

DKV Mobility Services, dat mobiliteitsdiensten in Europa levert, laat weten dat het twee Nederlandse bedrijven overneemt: Alfa Transport Service VoF (ATS) en Alfa Commercial Finance BV (ACF).

ATS vult de bestaande afdeling ‘refund’ van DKV Group aan. Die afdeling houdt zich bezig met de terugbetaling van btw op in het buitenland aangekocht goederen en diensten. Door de opname van ATS kan de groep haar klantenbestand verder uitbouwen. En dankzij de overname van ACF kan DKV voortaan financiële diensten aanbieden zoals factoring, de overdracht van schuldvorderingen van een bedrijf aan een financiële dienstverlener. Marco Van Kalleveen, CEO van DKV Mobility Services: “Met die twee overnames zullen we onze ontwikkelingsstrategie een versnelling hoger schakelen. Naast onze basisactiviteiten zoals tankkaarten en wegentol, maakt het leveren van financiële diensten – zoals de terugbetaling van btw en accijnzen – een belangrijk deel uit van onze portefeuille. Dankzij die overnames is onze dienstenportefeuille nog verrijkt, zodat we onze rol van leverancier van mobiliteitsdiensten in Europa nog beter kunnen vervullen.”

ATS en ACF zullen als onafhankelijke eenheden functioneren, onder leiding van DKV Group. De partijen die bij de operatie zijn betrokken, wensen niets bekend te maken over het totale bedrag van de transactie.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo