DKV zet schouders onder tweede editie van Love2Truck

Na een succesvolle campagne in 2018 gaat Love2Truck terug actief op zoek naar de meest gepassioneerde vrachtwagen chauffeur van België, editie 2020. Tijdens deze tweede editie wordt andermaal op zoek gegaan naar warme, authentieke verhalen van vrachtwagenchauffeurs. Ook nu steunt DKV Euro Service, samen met andere toonaangevende partijen uit de Belgische transportsector, dit mooie initiatief voor de transportsector. 

Kandidaten worden aangemoedigd zich in te schrijven en hun participatie te motiveren met een zo authentiek mogelijk verhaal over de passie voor hun job. Uit al die warme verhalen wordt op zondag 21 juni, tijdens een groots truckfeest, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België gekozen. Ook voor deze editie wordt beroep gedaan op een groots opgezette campagne via sociale media en zal de website www.love2truck.be een belangrijk platform zijn voor zowel deelnemers als stemmers.

Hans Cousserier, Sales Team Leader DKV Euro Service Benelux: “De campagne is opgezet om zo veel mogelijk gedreven chauffeurs te vinden maar ook om mensen, aan de hand van de vele positieve verhalen, enthousiast te maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur. Het spreekt voor zich dat DKV maar al te graag haar steentje bijdraagt aan deze sympathieke campagne. We hopen dat we opnieuw tientallen bijzondere, waardevolle kandidaturen binnen krijgen waaruit dan op 21 juni een prachtige, nieuwe ambassadeur kan opstaan.” 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo