Eerste investering voor Goodman in Wallonië

De promotor Goodman is in Houdeng-Goegnies bezig met zijn eerste investering in Wallonië: een nieuw distributiecenter voor Cophana, een logistieker die gespecialiseerd is in farmaceutische producten.

Momenteel huurt Cophana een deel van een ander logistiek platform in dezelfde zone van het Magna Park van Houdeng-Goegnies (La Louvière). Het andere deel van het pand wordt ingenomen door CSP Benelux, ook een logistieker die in de farmaceutische sector is gespecialiseerd. CSP Benelux en Cophana hebben beide meer plaats nodig en dus verhuist Cophana naar een nieuw gebouw: een magazijn van 14.000 m2, gebouwd op een perceel van bijna 4 hectare dat Goodman van de intercommunale IDEA heeft gekocht. Cophana zou op deze locatie zeventien nieuwe banen kunnen creëren.

Lees alles over

video

Logistics Hotspot: Boom (met Goodman en Prologis) – Logistics.TV 31

Een van de belangrijkste logistieke regio’s in België is Logistiek Boom, op een strategisch goed gelegen plaats met een onmiddellijke toegang tot de A12 richting Antwerpen en Brussel. Hoewel de logistieke grond schaars vandaag is, zijn er wel enkele prestigieuze projecten lopende.  Prologis Park Boom is er zo eentje. Het project omvat een modern logistiek […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo