En de beste DAF-chauffeur ter wereld is… een Belg!

Vorig weekend vond op het Goodyear-circuit in Colmarberg (Groothertogdom Luxemburg) de finale plaats van de nieuwe DAF Driver Challenge. Een fantastische verrassing: onze landgenoot Peter Jacobs ging met de titel lopen. Of beter, rijden.

Peter Jacobs werkt bij Alders Bulk Logistics en won begin juli de Belgische finale. De finale bestond uit erg gevarieerde proeven aan het stuur en uit een selectie van alle DAF-modellen (van de LF tot de XF). Ze combineerde ecorijden, manoeuvres en technische kennis. Peter Jacobs eindigde vóór de Tsjech Miroslav Svoboda en de Litouwer Nerijus Vitkauskas. In totaal namen 27 landen aan de finale deel.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo