Fiat Professional onthult zijn Talento MY2020

De Fiat Talento MY2020 is er. Hij onderscheidt zich vooral door zijn nieuwe motoren, maar ook door zijn interieur en connectiviteitssystemen.

De Talento MY2020 is uitgerust met nieuwe EcoJet-motoren 2.0 liter Euro6d Temp. De constructeur belooft dat zijn verbruik tot 11% lager ligt en verhoogt zijn vermogen en koppel ten opzichte van de vorige 1.6-motor. Hij is verkrijgbaar met drie vermogens: 120 pk en 320 Nm, 145 pk en 350 Nm en tot slot 170 pk en 380 Nm. De maximumkoppel is verkrijgbaar vanaf 1.500 t/m. De motor heeft een turbo met variabele geometrie, wat volgens de constructeur de daling van het gebruik ten goede komt. Hij heeft ook een SCR-katalysator met AdBlue om de uitstoot van stikstofoxyden te verlagen. Het motorprogramma van de Talento MY2020 wordt aangevuld door een EcoJet Turbo 1.6 van 95 pk en 260 Nm.

Daarnaast heeft de cabine een nieuw zwart interieur en veel opbergruimtes (alles samen 90 liter) meegekregen. Optioneel (Mobile Office) is er ook een afstelbare centrale zetel met opklapbare tablet en een rugleuning met opbergruimte verkrijgbaar. De nieuwe Talento is bovendien uitgerust met een 7″ infotainmentsysteem Touch-Radio Nav dat compatibel is met Apple Car Play en Android Auto. De Talento MY2020 is verkrijgbaar in 2 lengtes, 2 hoogtes en 2 wielbasissen. Het laadvolume varieert van 5,2 tot 8,6 m3 voor een nuttige lading die tot 1.266 kg kan oplopen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo