Fraikin zou VIA Location kunnen overnemen

De groep Fraikin laat weten dat het exclusieve onderhandelingen is aangegaan met de aandeelhouders van VIA Location. Dit gebeurt met het oog op een overname zonder uitwisseling van kapitaal.

Het overnameproject wordt aan de organisaties voor de vertegenwoordiging van het personeel voorgelegd. Het wordt ook voorgelegd aan de regelgevende instanties in Frankrijk en de zaak zou tegen juni 2020 rond moeten zijn. Als de onderhandelingen op een overname uitlopen, is Fraikin van plan om beide merknamen en de identiteit van de twee netwerken te behouden. Alles samen zou het dan zo’n 3500 medewerkers tellen en een zakencijfer hebben van ongeveer een miljard euro.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo