Goupil op eVan Xperience!

Een zevende merk van lichte bedrijfsvoertuigen heeft zich ingeschreven voor de eVan Xperience die op 25 oktober door TRANSPORTMEDIA in Londerzeel wordt georganiseerd. Goupil zal er zijn bedrijfswagens ‘voor korte afstanden’ voorstellen.

Goupil wordt door het bedrijf Electricdrive uit Berchem in België geïmporteerd. Tijdens eVan Xperience zal Electricdrive drie voertuigen laten uittesten: een G5 (maximale snelheid van 70 km/uur), een G4 (50 km/uur) en een nieuwe G2 (30 km/uur). Twee van die voertuigen krijgen zelfs een Belgische première: de G2 is pas voorgesteld en de G4 zal aanwezig zijn in een PicNic-configuratie, met een bestelwagen die dankzij rolluiken zowel langs achter als langs de zijkant kan worden geladen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo