blank

Marc Van Belleghem, Eerste Diamanten Ridder aangesteld door TVM

Elk jaar stelt de in transport gespecialiseerde verzekeraar TVM de Ridders van de Weg aan. Dit zijn chauffeurs die drie jaar (brons), vijf jaar (zilver) of tien jaar (goud) schadevrij hebben gereden. Voor het eerst in zijn geschiedenis beloont de verzekeraar een chauffeur – Marc Van Belleghem – die twintigjaar lang ongevalvrij heeft gereden. Hij wordt hiermee dan ook een Diamanten Ridder.

Marc Van Belleghem (58) rijdt al 28 jaar voor het bedrijf Snel Logistic Solutions uit Deinze. Hij legt jaarlijks zo’n 50.000 km af met distributiewerk in Oost- en West-Vlaanderen. Frank Van Nueten, Directeur-Generaal van TVM Belgium: “Kan je het je voorstellen? Twintig jaar aan het stuur van een vrachtwagen zonder een enkel ongeval? Dat is een ronduit unieke prestatie, hoewel we natuurlijk hopen dat we de komende jaren nog meer Diamanten Ridders aan de lijst mogen toevoegen. Als alles verloopt zoals voorzien, zou Snel Logistic Solutions er in 2024 zelfs nog twee Diamanten Ridders bij moeten krijgen!” Gert Snel: “Snel Logistic Solutions is enorm trots de allereerste Belgische Diamanten Ridder van de Weg bij zijn medewerkers te mogen rekenen. (…) Marc is echt een buitengewone chauffeur! Hij voert zijn werk altijd uit zoals het hoort. Ook de klanten zijn erg op hem gesteld. Hij is stipt, precies en altijd klaar om een handje toe te steken mocht de planning hierom vragen. Kortom, hij is een voorbeeld voor veel truckchauffeurs! Bij wijze van beloning heeft zijn werkgever hem een nieuwe Scania P280 6×2 toevertrouwd met alle opties waar hij maar van kon dromen.

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg – Passion4Trucks Roadshow

Dit zijn ze dan, de gouden ridders van de weg 2020. Zoals elk jaar zet TVM Belgium via haar initiatief Ridders van de Weg vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij rijden in de bloemetjes. Op de terreinen van Brussels Kart Expo mochten deze 7 chauffeurs, allen een krak in hun vak en […]

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo