Q-Tech lanceert nieuw imperiaal

Q-Tech, de Nederlandse leverancier van accessoires voor lichte bedrijfsvoertuigen, lanceert een nieuwe variante van de Q-Top bagagedragers. De nieuwkomer gaat als O19 door het leven.

Het Q-Top-imperiaalgamma beschikt over gesloten zijkanten. De O19-bagagedrager wordt gekenmerkt door open zijkanten die hoger zijn dan het huidige C13-imperiaal. Dit biedt een pak meer stabiliteit bij het transport van grotere voorwerpen. Q-Tech benadrukt dat de open zijstructuur zich perfect leent voor het vervoer van ladders waarvan de onderste treden breder zijn. Het is mogelijk om de ladder onder de zijkanten van de bagagedrager te schuiven, en het biedt ook meer mogelijkheden om andere soorten ladingen vast te snoeren. De Nederlandse leverancier voegt er nog aan toe dat de Q-Top O19 met TÜV-certificaat wordt geleverd. De bagagedrager is opvallend stil, ook bij snelheden van 120 km/u, en beschikt over een draagvermogen tot 167 kilogram. De Hij kan op zowat alle modellen worden gemonteerd.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo