Stow bundelt alle industriële opslagoplossingen onder unieke merk

De groep stow, gespecialiseerd in industriële opslagsystemen, heeft besloten al haar activiteiten samen te brengen onder het unieke merk stow. Deze integratie zal in werking treden op 1 januari 2020.

De groep stow werkte in Europa en in andere landen via verschillende werkingsmaatschappijen met ieder hun eigen merk en organisatie (feralco, duwic, storax en stow). In het kader van een ambitieus groeiproject genaamd « one brand, one company », heeft de groep stow daarom besloten al die werkingsmaatschappijen te integreren en enkel nog te opereren onder het merk stow. Philip Mylle, Chief Sales Officer, vertelt meer over de veranderingen: “Dit is voor de groep stow een verdere stap in het realiseren van zijn ambitie om de nummer één in zijn sector te worden, niet enkel in Europa, maar ook wereldwijd. Door de toegevoegde waarde die dit zal creëren voor onze klanten en distributeurs zullen wij nog meer marktaandeel winnen.”

Deze strategie omvat onder meer belangrijke investeringen in R&D en het feit dat er één enkele organisatie komt voor het hele gamma moet toelaten nieuwe producten te ontwikkelen zoals semiautomatische opslagsystemen.

De verkooporganisatie voor de groep stow wordt ingedeeld in vier geografische regio’s met daarboven een internationale cel die in zal staan voor de distributeurs en de grote klanten. Wat de productie betreft zal de groep stow een netwerk van negen fabrieken omvatten waarbinnen nog belangrijke investeringen voorzien zijn met het oog op de toekomstige groei.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo