blank

Total en DHL samen ‘green’

Deutsche Post DHL Group en Total hebben een soort strategisch partnerschap afgesloten om elkaar te helpen bij de technologische, digitale en klimatologische uitdagingen. Welke vormen die samenwerking zal aannemen, blijft voorlopig onduidelijk.

Beide bedrijven hebben bijvoorbeeld kennis en knowhow op het vlak van alternatieve aandrijfsystemen. Ze zouden dus projecten kunnen opzetten met een combinatie van verschillende energiesoorten, duurzame mobiliteit of nieuwe oplossingen voor fleetmanagement, waarmee Total DHL kan helpen. Omgekeerd zou DHL Total verschillende logistieke oplossingen kunnen bieden voor zijn GoGreen-programma dat alle uitstoot met betrekking tot de logistiek tegen 2050 tot nul moet brengen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo