Transport Frédéric ’s Heeren digitaliseert zijn documenten met Trimble

Frédéric ’s Heeren, een van de drie leden van het beroemde broederschap die nog actief is, doet beroep op de telematicaoplossingen van Trimble. Daarmee wordt nu overgegaan tot de digitalisering van de transportdocumenten.

Frédéric ’s Heeren begon in 2005 met één enkele vrachtwagen en staat nu aan het hoofd van een vloot met 101 trekkers en 30 motorwagens die in de hele Benelux, Frankrijk en Duitsland rondrijden, voornamelijk met landbouwproducten. In 2010 rustte hij zijn eerste trucks uit met Trimble-boordcomputers. Negen jaar later zijn z’n CarCubes aangesloten op het TMS-huis en op de apps voor sociaal beheer Trimble FleetHours en Solid. De toeleveranciers werken met de app FleetXPS, wat een homogeen vlootbeheer mogelijk maakt. Volgens Frédéric ’s Heeren is het grootste voordeel van die geïntegreerde aanpak de tijdwinst die voortkomt uit de digitalisering van documenten, zeker op het vlak van sociaal beheer: “Dankzij Trimble hebben we het equivalent van drie voltijdse banen kunnen uitsparen en hebben we onze transportvolumes met hetzelfde aantal werknemers weten te verdubbelen.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo