TVM benoemt 217 ridders van de weg: een record

Voor de vijftiende editie van de Ridders van de weg zette TVM niet minder dan 217 vrachtwagenchauffeurs in de bloemetjes. Dat is een record. De uitreiking vond plaats in de evenementenhal Docks Dome in Brussel.

TVM, de verzekeraar die gespecialiseerd is in transport, benoemde dit jaar 106 bronzen, 97 zilveren, 13 gouden en voor het eerst zelfs 1 diamanten ridder. Zijn hebben respectievelijk 3, 5, 10 en 20 jaar ongevalvrij gereden. In totaal zijn dat dus 217 chauffeurs, terwijl het er in de editie van 2018 “slechts” 155 waren. Frank Van Nueten, Directeur-Generaal van TVM Belgium: “Het is onze ultieme droom om het aantal wegdoden gelinkt aan wegtransport op nul terug te brengen. Uit de recentste cijfers van VIAS blijkt trouwens dat het aantal slachtoffers met lichamelijke letsels na een aanrijding met een truck met 12% is afgenomen. En dat ondanks de economische hoogconjunctuur en de grote verkeerstoename op onze wegen. Dat is ook precies waarom we inzetten op innovatieve en intelligente technieken waarmee ongevallen vermeden kunnen worden terwijl de transportbedrijven tegelijk kunnen besparen. Een van die technieken bestaat eruit de achteruitkijkspiegels van de truck goed af te stellen om de dode hoek te verkleinen en ongevallen te vermijden.”

Lees alles over TVM Belgium

TVM Belgium

video

TVM Ridders van de Weg – Passion4Trucks Roadshow

Dit zijn ze dan, de gouden ridders van de weg 2020. Zoals elk jaar zet TVM Belgium via haar initiatief Ridders van de Weg vrachtwagenchauffeurs die 3, 5, 10 of 20 jaar schadevrij rijden in de bloemetjes. Op de terreinen van Brussels Kart Expo mochten deze 7 chauffeurs, allen een krak in hun vak en […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo