Victoir neemt een Volvo Truck FE op CNG in gebruik

Victoir, de Gentse groothandel in pleister- en gipsproducten, liet in september optekenen dat het klimaatneutraal wilde gaan werken. Met de recente aankoop van een Volvo FE CNG voegt het bedrijf de daad bij het woord. Het gaat meer bepaald om een 6×2 CNG van 320 pk. In vergelijking met een variant op benzine of diesel, stoot deze Volvo Truck FE 10% minder CO2 uit. Deze aankoop moet ook gekaderd worden binnen de beslissing van de stad Gent om in 2020 een lage emissiezone in te voeren. De nieuwkomer in het wagenpark beschikt over een autonomie van 400 km voor lichte taken en tot 250 km voor het zwaardere werk.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo