Featured Video Play Icon

[VIDEO] Brigade Electronics installeert slimme 360° camera’s op VDL bussen

Brigade Electronics is kampioen in de ontwikkeling van veiligheidstools voor onder andere trucks, bestelwagens en bussen. De Backeye®360-systemen zijn een ondersteuning bij het manoeuvreren op lage snelheid, omdat de bestuurder in real-time een overzicht krijgt van de volledige omgeving van het voertuig, en dit in één enkel beeld.

Bovendien introduceert Brigade Electronics een nieuwe tool: QVS. Alle nieuwe hybride en elektrische voertuigen die in Europa worden verkocht moeten vanaf 1 juli 2019 voorzien worden van een akoestisch waarschuwingssysteem dat een geluid voortbrengt wanneer het voertuig met een lage snelheid rijdt. Brigade Electronics installeerde voor VDL in Roeselare reeds een eerste reeks van QVS systemen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo