Volvo creëert een afdeling voor zijn zelfrijdende oplossingen

Op 1 januari 2020 krijgt Volvo group er een afdeling bij: Volvo Autonomous Solutions zal autonome transportoplossingen ontwikkelen en op de markt brengen.

Volvo Autonomous Solutions komt onder de afdeling Trucks van Volvo AB te staan. De nieuwe afdeling zal commerciële oplossingen ontwikkelen op basis van de nieuwe technologieën rond autonoom rijden en connectiviteit. Er zijn al enkele onderzoeksprojecten gestart. Die tonen dat de oplossingen bestemd zullen zijn voor toepassingen waarbij voertuigen grote volumes goederen over vooraf bepaalde wegen zullen vervoeren. Ze zullen worden ingezet voor goederenstromen die erg vaak worden herhaald.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo