Voorsprong door kennis dankzij Transport & Logistics

Nog enkele weken en dan opent vakbeurs Transport & Logistics weer de deuren. Meer dan 320 bedrijven en 10.000 professionals ontmoeten elkaar in een uitgebreid en vernieuwd Antwerp Expo om te netwerken, business te doen en kennis te vergaren. Van zo’n sterk event voor een straffe sector mag u heel wat verwachten. Zoals een goed gevuld programma op maat van de community. 

Sowieso de moeite waard: een bezoekje aan de verschillende paviljoenen om topadvies in te winnen bij experts. Of een deelname aan de Best of Handling award, de maritieme pint of de conferenties van VIB en andere gerenommeerde organisaties en sprekers rond brandend actuele topics. Een greep uit het aanbod van lezingen:

  • Digitalisering en innovaties in logistiek
  • Multimodaliteit: waar blijft de doorbraak?
  • Cybersecurity in de smart supply chain
  • Risk management in globale logistiek en supply chain

 

Nieuw is ook de Flows logistics rookie of the year. Een award voor de beste nieuwkomer, die het talent van de millenials uit de logistieke sector in de kijker zet. De conferenties en events beloven interactief te worden en gaan hand in hand met gezellige netwerkmomenten, lunches en gespreksrondes om u de kans te geven zoveel mogelijk antwoorden en oplossingen te vinden voor uw uitdagingen.

Lang leve kennis delen en kennis opdoen. Doe mee en neem een voorsprong.

Meer info | Registreer uw bezoek online

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo