Waberer’s zou Nexways worden

Zoals we in juli 2017 al aangaven, moet de Hongaarse transporteur Waberer’s van naam veranderen. De voorbije dagen zijn er steeds meer tekenen die in de richting van Nexways Cargo wijzen. Sinds februari is Waberer’s zijn pool met toeleveranciers aan het herstructureren. Diverse van die toeleveranciers (zoals Transpont Hungária Kft) hebben hun activiteiten moeten stopzetten. Volgens de blog Waberer’s Franchise zijn al die activiteiten overgeheveld naar het bedrijf Nexways Cargo Kft dat in 2015 in Budapest werd opgericht. Vorige week is op de officiële Facebook-pagina van de Hongaarse transporteur de foto gepost die we hier ook publiceren. Daarop is een wegcombinatie te zien die als twee druppels water lijkt op een combinatie van Waberer’s, maar waarbij de naam is vervangen door Nexways. Is dat de nieuwe naam van Waberer’s? Onze collega Trans.Info heeft die vraag gesteld, maar voorlopig bevestigt Waberer’s niets. Wel zullen alle internationale chauffeurs van de firma geleidelijk aan naar de juridische entiteit Nexways Cargo Kft worden overgeplaatst…

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo