Ziegler opent een nieuw dochterbedrijf in Liege Airport

De transportgroep Ziegler kondigt de opening aan van zijn nieuwe kantoren in Liege Airport. Het betreft een nieuw platform dat, volgens Ziegler, over “alle troeven beschikt die de groep nodig heeft om zijn klanten een volledige multimodale ervaring te kunnen bieden.”

Ziegler Liege Airport (Ziegler LGG) wil zich positioneren als een Europese “hub” met een strategie die uitgaat van innovatie en multimodaliteit. De hub zal een veelheid van prestaties aanbieden: transport over de weg, zee, de lucht en het spoor (Ziegler is onder andere actief op de Zijderoute), logistiek, distributie, e-handel en douaneverrichtingen. Diane Govaerts (CEO) verduidelijkt: “Een van onze prioriteiten bestaat eruit om innovatief transport aan te bieden en zo op de nieuwe eisen op het vlak van milieu-impact in te spelen”. De nieuwe vestiging in Liege Airport vervolledigt de aanwezigheid van Ziegler in het oosten van het land (Herstal en Welkenraedt).

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo