Car Avenue Star wint Mobility Gazelle van Traxio

De Mercedes-Benz dealer Car Avenue Star (ex-Kalscheuer) won gisteravond de Mobility Gazelle op de Traxio Awards. De tweede en derde plaats gingen naar respectievelijk DA Motors en TheTruckCompany. Gisteravond heeft Traxio zijn eigen waards een nieuw elan gegeven onder een nieuwe formule, die bedrijven in de mobiliteitssector beloont op drie gebieden: groei, innovatie en HR. De nationale Gazellen (toegekend in samenwerking met Trends Top) werden respectievelijk toegekend aan Car Avenue Star in de categorie Mobiliteit en aan AP Logistics (een onafhankelijke distributeur van onderdelen) in de categorie Uitrusting en Diensten. De gewestelijke Gazellen werden toegekend aan Car Avenue Star (Eupen) voor het Waalse Gewest, DA Motors (Genk) voor Vlaanderen en Auto 5 voor Brussel. (Mechelen) won de eerste Traxio HR Award, terwijl Carsys (Marche-en-Famenne) en Depannage 2000 (Antwerpen) werden onderscheiden voor innovatieprojecten. Luc De Moor (EDUCAM Group Managing Director) ontving tenslotte een Lifetime Achievement Award van Traxio voor zijn dertig jaar aan het hoofd van het kennis- en opleidingscentrum voor de autosector en aanverwante sectoren.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo