Cargo Lifting: nieuwe opslagruimte in 2020

Op 22 november organiseerde Cargo Lifting (Villers-Le-Bouillet) zijn jaarlijkse Invoerdersdag. Het ideale moment om terug te blikken op het voorbije jaar en een inkijk te geven in de plannen voor volgend jaar. 2020 kondigt zich alvast veelbelovend aan.

Elk jaar organiseert Cargo Lifting, specialist in het ombouwen van bedrijfsvoertuigen, een evenement voor de partners, de invoerders, de concessiehouders en de klanten. Olivier Stankiewicz, gedelegeerd bestuurder van deze onderneming, maakte van de gelegenheid gebruik om het afgelopen jaar even onder de loep te nemen: “Over het algemeen was 2019 een goed jaar, ondanks de lichte terugval van de markt en de problemen rond WLTP. De omzet ging met 4,5% omhoog; een bevestiging dat het inderdaad een goed jaar was. Deze stijging hebben we niet alleen te danken aan de toenemende vraag naar bedrijfsvoertuigen voor een rijbewijs B, maar ook aan de uitbreiding van ons aanbod. Zo beschikken we onder meer over een nieuwe wand voor de Mercedes-Benz Vito. PSA en Ford voerden een audit uit bij ons en ook die is zeer positief verlopen. En recent hebben we een deal afgesloten met D’Ieteren. Dit allemaal in combinatie met de uitstekende service van het personeel van Cargo Lifting, dat bovendien een voorbeeldige en voordelige prijs tijd-termijn-kwaliteitsverhouding kan voorleggen.” In 2020 staat er nu al een rijkgevuld programma op stapel. Olivier Stankiewicz: “Volgend jaar gaan we onder meer een nieuwe opslagruimte van 4.000 m² bouwen, waarvan 2.000 m² onder de grond. Daar zullen we 90 voertuigen met een maximumhoogte van 3 m en een maximumlengte van 7 m kunnen onderbrengen. Het is de bedoeling om dit nieuw gebouw in het derde kwartaal van 2020 in gebruik te nemen. Cargo Lifting zal ook volgend jaar ijverig op zoek gaan naar een optimalisatie van het nuttig laadvermogen. Het gamma ‘klaar voor gebruik’ zal ook verder worden uitgebreid. We willen onze voorraad stelselmatig uitbouwen om zo snel mogelijk te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Deze inspanningen kaderen allemaal in onze ‘Cargo Minute’-service. Cargo Lifting bouwt jaarlijks zo’n 2.000 voertuigen om van alle merken. De omzet wordt voornamelijk gerealiseerd door de opbouw van kasten en kippers.

Lees alles over Cargo Lifting NV

Cargo Lifting NV

video

Cargo Lifting (NL) – Transport & VAN.TV 58

De sector van de bedrijfsvoertuigen bevindt zich in een complexe situatie. Verschillende uitdagingen treffen alle spelers, van de constructie tot de gebruiker. De carrosseriebouwers zijn daardoor bij de eerste betrokkenen. Voor hen was Covid slechts een begin…

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo