DAF CF Electric nu ook als 6×2 bakwagen

Sinds enkele maanden levert DAF Trucks de CF Electric als 4×2 trekker. daar komen nu 6×2 bakwagen-chassis bij. Al deze voertuigen hebben een VDL E-Power aandrijflijn. Voor b.v. het inzamelen van afval heeft DAF een drie-assige bakwagen ontwikkeld met een gestuurde naloopas. Het GVW van de CF Electric 6×2 bedraagt 28 ton. De elektrische VDL E-power aandrijflijn van de truck beschikt – net als bij de CF Electric-trekker – over 210 kW en levert een koppel van 2.000 Nm. De aandrijflijn wordt gevoed door een batterij-pakket van (bruto) 170 kW. Dit is volgens DAF voldoende voor het rijden van reguliere afvalinzamelingsroutes.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo