De Cool Liner van Krone voortaan met telematica-opvolging

Alle koelopleggers van Krone, de zogenaamde Cool Liner-serie, worden voortaan geleverd met het Krone Telematics-opvolgingssysteem geleverd, ook wel KSC ProPlus Cool. Deze versie is perfect geschikt voor de opvolging van temperatuur gecontroleerde transporten en kan bovendien op bestaand materiaal worden ingebouwd.

Het systeem wordt aangeboden met de volgende tools: plaatsbepaling, opvolging van de deuropeningen, operationele gegevens (kilometerstand, werking van de koelgroep, waarschuwingen van het remsysteem, enz.), opvolging van de temperatuur, status gekoppeld-ontkoppeld. Via Wifi hebben zowel de chauffeur als de planners in realtime toegang tot alle gegevens. Krone biedt ook nog een extra optie, met name de Cool Dialog die nog meer functies rond temperatuurregistratie bevat.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo