blank

Het Spaanse Cacesa vestigt zich in Liege Airport

Op basis van een bericht van het persagentschap Belga maakte de Franstalige omroep RTBF het nieuws bekend: het Spaanse bedrijf Cacesa heeft een kantoor in Liege Airport geopend. Cacesa (Compañía Auxiliar al Cargo Express) verzendt goederen over zee en via de lucht de hele wereld rond. Het bedrijf werd in 1987 opgericht en maakt sinds 2011 deel uit van het consortium IAG dat onder andere de luchtvaartmaatschappijen Iberia en British Airways overkoepelt. Volgens onze collega’s van de RTBF zal Cacesa zich aanvankelijk tevredenstellen met een kantoor op Luiks grondgebied, maar tegen eind 2020 wil het een jaarvolume van 60 miljoen pakjes opbouwen. Zijn activiteit zou rechtstreeks in verband staan met de komst van de gigant Alibaba naar Liege Airport: Cacesa verzorgt nu al verzendingen uit China voor Alibaba en Aliexpress.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo