In Concrete: specialist in herstellen betonvloeren

Bedrijfsvloeren kunnen door beschadiging, overbelasting of veroudering barsten of scheuren gaan vertonen. Als die niet professioneel worden aangepakt kan het probleem snel verergeren. De firma In Concrete is een specialist in het vakkundig repareren van bedrijfsvloeren.

Bij elk probleem met voegen en barsten in vloeren van werkplaatsen, magazijnen of overslagruimtes komen experts van In Concrete ter plaatse en wordt het probleem bekeken. “Wij geven altijd een customer-made oplossing,” stelt Vincent Olemans van In Concrete. “Daarbij houden wij rekening met de specifieke eisen van de klant zoals de planning. Wij kunnen bijvoorbeeld ook in de weekends werken.”

Expert in reparatie

Voor het repareren van voegen en barsten rekent In Concrete op het zelf ontwikkelde In Concreteflex® systeem. Dat houdt sneldrogende herstellingen in teneinde de operationele activiteiten van de klanten zo minimaal mogelijk te storen.

In Concreteflex® is een oplossing die toelaat om nadien met alle soorten voertuigen over de herstelling te rijden, zonder storingen of schokken, zonder schade aan de voeg, zonder schade aan de voertuigen. Bovendien gaat het snel. Twee uur na het afwerken zijn de vloeren al terug berijdbaar!

Het herstellingsproces verloopt in acht stappen:

  • De eerste stap is het inslijpen van de beschadiging of voeg met diamantgereedschap.
  • Vervolgens wordt het beton uitgebeiteld volgens een welbepaald schema. De voegen worden dan ook grondig gestofzuigd.
  • Zodra de barsten of voegen grondig gereinigd zijn, wordt er een laag primer aangebracht. De primer gaat de hechting van de te gieten hars verhogen.
  • Om te vermijden dat de te gieten hars eventueel naar de onderlaag zou wegsijpelen, wordt er een grondlaag aangebracht.
  • Eens de grondlaag droog is, wordt de In Concreteflex® hars in de voegen en barsten gegoten.
  • Zodra de hars droog is, worden de oneffenheden weggeschuurd zodat de transportmiddelen geen schokken ondergaan bij het rijden over de herstelling.
  • Als laatste wordt een slijtlaag aangebracht. De standaardkleur is steengrijs maar verzegelingen volgens de kleurcodes van de klanten zijn ook mogelijk.
  • En dan is de vloer weer klaar voor gebruik.

In Concrete heeft toepassingen voor logistieke magazijnen, smalle gangen magazijnen, industriebouw, productiegebouwen, vloeren voor productie en distributie van levensmiddelen, publieke gebouwen, de auto-industrie en toeleveranciers, open en gesloten parkeerruimtes en de productie en distributie voor de farmaceutische industrie.

In Concrete is vooral actief in België maar ook in Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Zelfs andere landen zijn mogelijk.

Lees alles over In Concrete NV

In Concrete NV

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo