blank

S’Jegers Transport doet ervaring op met Scania LNG

Transport S’Jegers is uitgegroeid tot een vloot van een 300-tal trekkende voertuigen en investeerde onlangs in een tweetal Scania’s op LNG. Deze trekkers worden voornamelijk ingezet voor ritten naar Duitsland. Sinds 2000 is S’Jegers Transport gevestigd in Laakdal. De vloot bestaat uit een 300-tal trekkers, 600 containerchassis, 250 huiftrailers en een 20-tal combinaties voor koel- en vriestransport. 90 % van die vloot voldoet reeds aan de Euro 6 norm, en daar komen er ook twee nieuwe Scanias op LNG bij. Ward S’Jegers: “Wij hebben in de vloot 20 Scania trekkers, die geleverd werden door de Scania dealer Buga. Omwille van de toenemende vraag van de klanten en ons eigen streven om milieubewust te werken hadden we interesse voor alternatieve brandstoffen voor diesel. Dat heeft geleid tot de aankoop van 4 LNG-trekkers. Door onze goede ervaringen met Scania kochten we twee van de LNG trekkers bij het Zweedse merk. De bedoeling is dat we hiermee ervaring kunnen opdoen, want er zullen in elk geval steeds meer alternatieven voor diesel in de vloot geïmplementeerd worden. De LNG trekkers worden voornamelijk ingezet voor onze dagelijkse en verre ritten naar Duitsland. Hierdoor moeten we geen Maut betalen. LNG is voor ons ook interessant omdat het Total tankstation op de E313 maar op amper twee kilometer van onze hoofdzetel in Laakdal gelegen is.”

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo