TRANSPORTMEDIA biedt u 50 tickets aan voor de TRAXIO Awards!

TRAXIO, de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren, organiseert op 28 november vanaf 18 uur een grootse avond voor de prijsuitreiking van de TRAXIO Awards. Op het programma: we vieren de bedrijven die de beste resultaten behaalden of zich door hun HR-beleid onderscheiden. Dit alles wordt op smaak gebracht met een gastronomische tweesterrenontdekking met Lionel Rigolet, chef-kok en eigenaar van Comme chez Soi. TRANSPORTMEDIA, partner van het evenement, biedt u graag 50 tickets aan voor dit exclusief event. Wil je op 28 november met ons mee naar de Docks Dome? Klik nu op www.traxioawards.com en gebruik de code “TRAXIO VIP” om je te registreren! Adres van de dag: Docks Dome – Lambermontlaan 1 – 1000 Brussel

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo