WDP bouwt nieuw DC in Londerzeel

WDP heeft een overeenkomst ondertekend met een distributiegroep om een nieuw magazijn van 20.000 m² te bouwen. Dit gebouw zal in Londerzeel worden opgetrokken. Dat is vertrouwd terrein voor WDP, aangezien het op die plaats al over een distributiecentrum beschikt. WDP beheert nu al een distributiecentrum van 21.600 m² in Londerzeel, dat aan Colfridis-Distrilog wordt verhuurd. Het nieuwe gebouw komt hier vlak naast. Het wordt opgetrokken voor een distributieketen waarvan de naam nog niet werd vrijgegeven. Deze nieuwe opdracht is goed voor een investering van negen miljoen euro. De oplevering is voorzien voor eind 2020.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo