Ziegler bouwt nieuw magazijn op Brucargo

Ziegler Groupe legde donderdag de eerste steen van een nieuw magazijn en kantoren op Brucargo. De Belgische groep is al sinds 1981 aanwezig op de cargozone van Brussels Airport. De verhuis is medio 2020 gepland. De concessie voor de huidige installaties op Brucargo 726 loopt binnenkort af. De groep besliste dan ook om een nieuwe concessie van 20 jaar te nemen en een nieuw, meer modern gebouw op te trekken (op nummer 747 van de zone). Ze wil zo haar activiteiten op Brucargo een nieuw élan geven. De eerste steen werd gelegd in aanwezigheid van Alain Ziegler, voorzitter van de groep (links op de foto) en CEO Diane Govaerts (rechts). Het nieuwe magazijn wordt bijna 5.000 m² groot en is gelegen op een terrein van 10.000 m² nabij de fly-over van de Bataviastraat. Er komen ook 1.000 m² aan kantoren. Ziegler zal het gebouw gebruiken voor de import en export van verschillende types goederen en voor de luchtvrachtexpeditie. Onlangs vestigde de groep zich ook op Liege Airport met kantoren die hoofdzakelijk gericht zijn op e-commerce en op de Nieuwe Zijderoute.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo