blank

Een nieuwe Scania P340 CNG voor De Keyzer Drinks

Om zijn klanten – in Brussel en omgeving – op een milieuvriendelijke manier te kunnen beleveren, heeft de drankencentrale Keyzer Drinks onlangs een Scania P340 CNG gekocht. Die heeft een De Bruecker-bovenstructuur en kan in Brussel op twee plaatsen bij Lukoil aardgas gaan tanken. De Keyzer Drinks heeft de stap naar CNG gezet omdat zijn voertuigen voornamelijk in stadscentra actief zijn. “Met dit eerste voertuig op aardgas willen we in de eerste plaats bekijken hoe het gaat. Na een jaar zouden we de prijs-kwaliteitverhouding willen evalueren. Als de resultaten goed zijn, kan het gebeuren dat we nog een of twee voertuigen op aardgas aan onze vloot toevoegen”, vertelt gedelegeerd bestuurder Marc De Keyzer.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo