blank

Gilbert De Clercq heeft zijn ecocombi op LNG

Gilbert De Clercq was al een van de ecocombipioniers in Vlaanderen, maar nu gaat de firma uit Sint-Niklaas nog een stap verder in zijn zoektocht naar milieuvriendelijkere transportoplossingen. Ze doet dit met een eerste combinatie van 25,25 meter op LNG. Gilbert De Clercq deed voor die nieuwe combinatie beroep op Scania. Ze bestaat uit een 4×2-trekker, een drieassige oplegger en een aanhangwagen met twee centrale assen. Met zijn LNG-motor van 410 pk maakt dit voertuig het volgens Gilbert De Clercq mogelijk om de CO2-uitstoot met 40% te verminderen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo