Iveco lanceert Easy Way-app

De nieuwe Easy Way-app van Iveco laat de chauffeur genieten van nieuwe comfortfuncties, zoals de afstandsbediening van de cabinefuncties (verlichting, airco, media, deuren en ramen, dakluik en deurslot) en de activering op afstand van Iveco Assistance Non-Stop en van de Remote Assistance Service.

Fabrizio Conicella, wereldwijd hoofd van digitale commerciële en speciale voertuigen: “Deze nieuwe app heeft als doel om de chauffeur te ondersteunen door de toegang te geven tot verschillende voertuigfuncties en nuttige gegevens tijdens stilstand of parkeermodus. Het biedt rij- en brandstof besparend advies via de Driving Style Evaluation (DSE) en kan, indien nodig, worden gebruikt om de Iveco-hulpdienst eenvoudig en snel te activeren.” De chauffeur kan ook zijn smartphone spiegelen op het infotainmentsysteem om alle functies veilig te gebruiken tijdens het rijden.

De app is nu beschikbaar en te downloaden via Google Play en de App Store en zal regelmatig worden geüpgraded met nieuwe functies.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo