blank

[ADVERTORIAL] Koalaboox: lever, factureer, je bent betaald in 48u!

Bent u zelfstandige of baas van een KMO? Beheert u zelf uw facturen, uw orders, uw bestelbonnen, het opvolgen van de betalingen? Denk dan eens aan het gemak van een competente hulp. Een virtuele assistent, betrouwbaar, rigoureus, die u kan helpen met het optimaliseren van uw zaken. Die assistent is Koalaboox. Hiermee bent u bevrijd van alle lastige en energievretende administratieve taken. Op die manier kunt u zich met een gerust gemoed concentreren op uw business en vindt u op slag uw glimlach terug.

Koalaboox heeft zijn programma voor facturatie uitgebracht in 2012. Sindsdien heeft het systeem al zijn sporen verdiend. In een dergelijke mate dat zich iedere dag 40 nieuwe gebruikers laten verleiden! Dat komt omdat dit zeer intuïtieve systeem bijzonder gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor personen die weigerachtig staan ten opzichte van alles wat op een computer lijkt.

Het kleine facturatieprogramma van het begin is geëvolueerd tot een echt beheerwerktuig voor de boekhouding en belast zich met de essentie van de telkens weerkerende maar noodzakelijke administratieve taken. Met meer nauwkeurigheid en precisie dan om het even welke mens die deze taak toegewezen kreeg.

De dienstverlening van Koalaboox op het gebied van facturatie is bijzonder volledig:

  • versturen en beheren van facturen, orders en bestelbonnen
  • beheer van terugkerende facturen (stel de factuur één keer op, kies voor de frequentie en Koalaboox zorgt voor de rest)
  • beheer van de leveringsfacturen (aankopen)
  • link met uw bankrekening(en) (zoveel rekening als gewenst) en Koalaboox. Het resultaat en alle bewegingen op de rekening zijn onmiddellijk te raadplegen op één plaats.
  • het beheer van papieren facturen (afdrukken, plooien, in enveloppe steken, afleveren bij de post) met KoalaPost
  • opvolging van betalingen. De ontvangen betalingen worden automatisch verbonden met de betaalde facturen
  • rappels in het geval van laattijdige betalingen
  • verzenden van documenten naar de boekhouding. De aankoop- en verkoopfacturen worden onmiddellijk omgezet in het boekhoudprogramma, wat de taak van de boekhouder aanzienlijk verlicht.

Om nooit onvoorbereid te zijn kan u de toepassing Koalaboox Mobile downloaden op uw smartphone. Een kwestie van altijd en overal op de hoogte te blijven van het goed functioneren van uw zaken. Comfortabel, eenvoudig en efficiënt.

Klik hier voor meer informatie.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo