Kuehne + Nagel gaat 75.000 m2 van Weerts Group huren

De Zwitserse logistieker Kuehne + Nagel zal de nieuwe logistieke pool huren die de Luikse groep Weerts in Beringen gaat bouwen. Die informatie werd dinsdagochtend door de makelaar JLL bevestigd. Tijdens zijn jaarlijkse persconferentie maakt de makelaar JLL de balans op van de belangrijkste vastgoedtransacties in de logistieke sector in 2019/2020. Een van die transacties betreft Kuehne + Nagel, dat de 75.000 m2 zal huren die de groep Weerts in Beringen gaat bouwen. Toen Weerts Group in mei bekendmaakte dat het in Tongeren zou investeren, liet het ook iets los over een ander grootschalig project ‘in het westen van de provincie Limburg’. Al snel werd duidelijk dat Beringen hun nieuwe doelwit werd. De ‘Tier 1 logistieker’ waar indertijd over werd gesproken, is dus Kuehne + Nagel… Het toekomstige logistieke centrum wordt opgericht op een perceel dat momenteel braak ligt, in de onmiddellijke nabijheid van het Albertkanaal.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo