Lamborghini nieuwe sponsor van de Transport & Logistics Awards

Er is opnieuw goed nieuws voor de Transport & Logistics Awards. Na Bentley en Mclaren wordt Lamborghini de ‘Luxury Brand Sponsor’ van het evenement, met bijzonder aandacht voor de winnaar van Transporteur van het Jaar 2020. De SUV Urus, de hypersportieve Huracan, … De 1500 genodigden van de Transport & Logistics Awards 2020 zullen zich de ogen uitkijken (en intussen enkele erg instagram-friendly foto’s maken). Maar welke verrassing heeft het Italiaanse merk voor de winnaar van Transporteur van het Jaar 2020 in petto? Dat komen we op donderdag 20 februari te weten!

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo