Transporteur van het Jaar 2020: een strijd op hoog niveau

Op slechts enkele uren van het einde van 2019 zijn de kandidaturen voor de titel van Transporteur van het Jaar 2020 afgesloten. Het minste wat we kunnen zeggen, is wel dat de opvolger van Transport Macharis uit zes topkandidaten zal worden gekozen. De award van Transporteur van het Jaar 2020 (met de steun van Mercedes-Benz en Chevron) wordt op 20 februari 2020 in de Nekkerhal van Mechelen uitgereikt. Voor deze nieuwe editie van de meest prestigieuze van de Transport & Logistics Awards zijn zes bedrijven geselecteerd: Delletrans (Rotselaar), Herve Transport (Zulte), PostNL (Turnhout), Rima-Trans (Lommel), Snel Logistic Solutions (Deinze) en Van Moer Group (Zwijndrecht). De verkoop van zitplaatsen en tafels voor de meest gegeerde avond in de wereld van transport en logistiek gaat verder op www.transportandlogisticsawards.be !

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo