blank

UCLL wint de TL Hub Business Game bij Kuehne + Nagel

Gisteren vond de finale van de TL Hub Business Game, opgesteld door Kuehne + Nagel, plaats. Het team van de UC Leuven Limburg ging met de eerste prijs naar huis. De case die aan de deelnemende studenten werd voorgesteld behandelde de optimalisatie van de supply chain van een klant van Kuehne + Nagel tussen China en Europa. De studenten werd gevraagd naar het/de geschikte transportmiddel(en) en de ideale locatie voor het distributiecentrum. Vijf scholen werden geselecteerd om deel te nemen aan de finale die bij Kuehne + Nagel in Berchem plaatsvond: UCLL, Ephec, Howest et Hech-Hepl. Na de mondelinge voorstelling voor de jury, wist het team van UC Leuven Limburg de jury het meest te overtuigen. Het resultaat
  1. UC Leuven Limburg (Diepenbeek)
  2. HoGent
  3. Haute Ecole Charlemagne – Haute Ecole de la Province de Liège
  4. Ephec (Brussel)
  5. Howest (Brugge)

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo