blank

Veko introduceert nieuw ledverlichtingssysteem

Veko Lightsystems introduceert de Duncan-productfamilie: een nieuw verlichtingssysteem met vier verschillende lensoptieken dat zeer breed inzetbaar is in distributiecentra. Dankzij de vier lensoptieken (Narrow, Wide,  Diffuse of Lambertian) zijn de stralingshoek en de lichtverspreiding makkelijk af te stemmen op de hoogte, inrichting en het gebruik van de locatie. Volgens Veko combineert dit design een maximale lichtopbrengst met alle gewenste comfort en heeft de Duncan een groter verlichtingsvlak en nog betere lichtverspreiding. Bovendien is het Duncan-systeem snel te monteren en, steeds volgens Veko, bijzonder zuinig.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo