Volvo Trucks reorganiseert netwerk ten Noorden van Brussel

Per 1 mei 2020 zal de Volvo Truck Center in Duffel worden gesloten. Alle activiteiten en alle personeelsleden worden geherlokaliseerd naar het VTC in Kampenhout. Deze sluiting kadert dus in een herstructurering van alle Volvo Truck Centers in de Benelux. “In een markt waarin voertuigen steeds minder onderhoud en herstelling nodig hebben, hebben wij er alle baat bij om, waar mogelijk, onze krachten te bundelen. Garages zullen op andere manieren service bieden aan hun klanten. Er zal ook veel meer predictief gedaan worden”, verklaart Frank Kimpe, Director Volvo Truck Center. “Zowel vandaag als morgen is het onze opdracht om onze rentabiliteit te bewaken om op lange termijn de betrouwbare partner te blijven voor onze klanten in bestaande en nieuwe technologieën. Wij zullen in dialoog met onze klanten een geschikte oplossing vinden voor deze wijziging in ons netwerk. We plannen trouwens aanzienlijke investeringen in de vestigingen in Kampenhout en Antwerpen, waar we de kantoren en de werkplaatsen nog beter willen afstemmen op de toekomst “, sluit Kimpe af.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo