Arval en Engie voorzien volledige laadinfrastructuur bij leasing elektrische wagen

De nieuwe dienst Numobi, een samenwerking tussen verhuurmaatschappij Arval en energiedienstverlener ENGIE, zal vanaf nu een all-in formule aanbieden om elektrische mobiliteit te boosten. In deze formule zit de bouw van een laadinfrastructuur inbegrepen. Numobi heeft als doel elektrische rijden toegankelijk te maken en de drempels voor bedrijven zo klein mogelijk te houden. Een van de belangrijkste drempels vandaag is de installatie van een laadinfrastructuur thuis of op het werk. Deze zal vanaf nu volledig ontzorgd worden door Numobi. Volgens verschillende studies zal de TCO op deze manier quasi gelijk lopen met een vergelijkbare dieselwagen. Het project is ook van toepassing op LCV’s, al zal deze groei nog even op zich laten wachten aangezien het aanbod kleiner is dan bij personenwagens. Numobi wil tegen 2030 30.000 elektrische voertuigen leasen.

lees ook

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo